Bærenett- ny produktkategori

09/10/2019

Jeg får stadig nye ideer om produkter jeg har lyst til å lage. Noen ganger får jeg tips av venner og familie, og andre ganger finner jeg inspirasjon på Pinterest, Intsagram, butikkvinduer og på gaten.

I høst har jeg lagt til noen nye kategorier, blant annet bærenett med ulike sitater på. Det er kjempelurt å ha med seg noe å bære i, men det er ikke alltid jeg har lyst til lå gå rundt og bære på en pose med «Rema 1000» eller «Meny» på. Jeg er også opptatt av å ta bevisste valg rundt miljø, derfor er bærenettene jeg har kjøpt inn laget av 100 % økologisk bomull.

Nettene er blanke når de kommer til meg – trykkene lager jeg selv. Det er tidkrevende, men det gir også rom for variasjon, spesialtilpasninger og små volumer. I tillegg blir produktene mer unike:-)

Foreløpig har jeg laget nett med tekstene:

  • I survived another meeting that should have been an email.
  • My kids are turning out to be exactly like mewell played, karma
  • To relieve stress I do YOGA… Just kidding,I drink WINE in my yoga pants.

 

Hvilken tekst kunne du tenke deg??

Jeg gleder meg til å se bærenettene mine i bruke ute i den store verden. Du finner de her: https://kh-designs.no/kategori/poser/barenett/

@khdesigns.no på Instagram