Bærenett- ny produktkategori

09/10/2019

Jeg får stadig nye ideer om produkter jeg har lyst til å lage. Noen ganger får jeg tips av venner og familie, og andre ganger finner jeg inspirasjon på Pinterest, Intsagram, butikkvinduer og på gaten.

I høst har jeg lagt til noen nye kategorier, blant annet bærenett med ulike sitater på. Det er kjempelurt å ha med seg noe å bære i, men det er ikke alltid jeg har lyst til lå gå rundt og bære på en pose med «Rema 1000» eller «Meny» på. Jeg er også opptatt av å ta bevisste valg rundt miljø, derfor er bærenettene jeg har kjøpt inn laget av 100 % økologisk bomull.

Nettene er blanke når de kommer til meg – trykkene lager jeg selv. Det er tidkrevende, men det gir også rom for variasjon, spesialtilpasninger og små volumer. I tillegg blir produktene mer unike:-)

Foreløpig har jeg laget nett med tekstene:

  • I survived another meeting that should have been an email.
  • My kids are turning out to be exactly like mewell played, karma
  • To relieve stress I do YOGA… Just kidding,I drink WINE in my yoga pants.

 

Hvilken tekst kunne du tenke deg??

Jeg gleder meg til å se bærenettene mine i bruke ute i den store verden. Du finner de her: https://kh-designs.no/kategori/poser/barenett/

@khdesigns.no på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for khdesigns.no needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page