Mitt nye barneklærmerke: Ei Lama

29/10/2018

Velkommen til min verden av barneklær!

Etter å ha sydd klær til egne barn i flere år har jeg lagt spesielt merke til hva som fungerer godt. Hva barna er opptatt av når det kommer til klær, hva som er behagelig, hvilke stoffer som er favoritter og hvilke detaljer de setter pris på. Det er alltid like hyggelig når det er kamp om nye stoffbiter som kommer i hus. I de senere årene har jeg også blitt forespurt oftere og oftere om jeg ikke syr for salg. Det har jeg nå gjort noe med, og lanserer derfor mitt eget barneklesmerke – Ei Lama.

Klær fra Ei Lama skal være behagelige, funksjonelle og fine. De skal være av god kvalitet med detaljer som lommer til små skatter og kjoler med skjørt som snurrer. Pyntedetaljer og søte/kule mønstre på stoffene gjør det lille ekstra. Ei Lama skal være klær som både barna og de voksne liker.

De fleste plaggene er sydd i bomullsjersey og/eller french terry/isoli. Det er stoffer med strech som gjør dem veldig behagelige å ha på.

Alle plaggene er sydd av meg, og det finnes svært få eksemplarer av hver. Ønsker du deg stoffer eller størrelser du ikke finner i nettbutikken er det bare å ta kontakt via kontaktskjema, så skal jeg forsøke å hjelpe deg så godt jeg kan.

 

Jeg håper du finner noe du liker!

  • Kristine

Blå og turkis kjole med hette. Blå bukse og trøye med lamaer på. Barnet-skjorte med feer. Barne t-skjorter med farger fremme i sollys.

@khdesigns.no på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for khdesigns.no needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page