Personvernerklæring

Informasjon om behandling av personopplysninger i Eilama AS

Eilama AS samler inn og bruker personopplysninger, det vil si data som kan knyttes til våre kunder. I den forbindelse har vi ansvar for å håndtere data på en sikker og brukervennlig måte, som oppfyller både lovkrav og de forventningene brukerne våre har. Ved å bruke nettstedet www.kh-designs.no gir du ditt samtykke til at Eilama AS kan behandle opplysningene dine som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Personopplysninger

Personopplysninger er alle opplysninger som kan brukes til å identifisere en person. Dette inkluderer for- og etternavn, fysisk adresse, e-postadresse og annen kontaktinformasjon, uansett om de gjelder vedkommendes bolig eller arbeidsplass.

 

Hvilke personopplysninger samler vi inn og behandler?

Som hovedregel kan du besøke www.kh-designs.no uten å fortelle oss hvem du er eller utlevere andre opplysninger om deg selv.

Men Eilama AS trenger enkelte personopplysninger for at du skal kunne handle hos oss og for at vi skal kunne tilby nyheter og andre tjenester til deg. Ved å handle hos Eilama AS aksepterer du samtidig at bedriften kan bruke dine opplysninger til direkte markedsføring til deg i f.eks. nyhetsbrev.

 

Eilama AS samler inn og behandler opplysninger om deg når du:

  • Utleverer opplysninger i forbindelse med at du oppretter eller gjør endringer i brukerkontoen din for å kunne bruke enkelte tjenester, for eksempel ved opprettelse av profil.
  • Velger å melde deg på nyhetsbrev og dermed aksepterer at vi kan sende deg markedsføringsmateriale via e-post med informasjon om nyheter og gode tilbud.
  • Betaler kjøp (gjelder ikke kortinformasjon).
  • Sender en forespørsel eller en klage, eller hvis du gir oss tilbakemeldinger.
  • Hvis du utleverer opplysninger til oss via nettstedet eller på andre måter.

Eilama AS samler kun inn de personopplysningene vi trenger for å kunne levere den tjenesten du etterspør (for eksempel e-postadresse og navn/adresse). Eilama AS samler ikke inn identifiserende opplysninger om kundene fra tredjepart.

Eilama AS bruker Stripe og Vipps ved kjøp i nettbutikken. Du kan lese mer om deres personvern på https://stripe.com/no/privacy og https://www.vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern. Eilama AS oppbevarer ikke selv informasjon om betalingsmåte, for eksempel kortnummer, kontonummer eller lignende.

 

Hvem utleverer vi personopplysninger til?

Personopplysninger som du utleverer på www.kh-designs.no, blir kun utlevert til

  • bedriftens interne avdelinger.
  • utvalgt og betrodd tredjepart som kan bruke personopplysningene dine for å levere varene eller tjenestene som du har bestilt, for eksempel Posten.
  • forretningspartnere for at du skal kunne registrere og vedlikeholde brukerkontoen din

Ellers vil Eilama AS kun utlevere personopplysninger til andre, for eksempel svindelregistre i samsvar med gjeldende lovverk, hvis den aktuelle kunden misbruker eller svindler Eilama AS.

For å kunne videreutvikle og forbedre Eilama AS sine nettsteder fører vi statistikk over hvordan brukerne bruker nettstedene. Statistikken brukes kun i oppsummert form, for eksempel for å finne ut hvilke sider og nettlesere brukerne våre bruker mest.

Bortsett fra de nevnte tilfellene vil ikke Eilama AS utlevere informasjon om hvordan enkeltkunder bruker tjenestene på www.kh-designs.no.

 

Tilgang til opplysninger

Du kan når som helst endre kontoopplysningene, samt gi eller trekke tilbake samtykker.  Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev fra Eilama AS, kan du til enhver tid klikke på «Meld deg av her» i bunnen av nyhetsbrevet.

Du kan når som helst få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og du kan be om å få de slettet. Hvis du ønsker noe av dette kan du kontakte oss på post[@]kh-designs.no.

Vi sletter dine persondata dersom din konto har vært inaktiv i 24 måneder. Dersom du selv sletter din konto, forsvinner all ordrehistorikk.

 

Cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). En cookie er en fil som lagres i din nettleser, og som gjør at nettsiden kjenner igjen nettleseren fra gang til gang. Både nettstedet og deres samarbeidspartnere kan benytte cookies. Formålet med cookies er blant annet å;

  • Registrere og beregne trafikk og bruksmønstre på nettstedet (statistikk)
  • Utvikle og forbedre nettstedet

En cookie inneholder ingen personlig informasjon, og kan ikke benyttes til å identifisere brukeren.

Ved å gå inn på nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser. Dersom du ikke ønsker at det lagres cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren. Mer informasjon om hvordan du utfører dette finner du på Nettvetts nettsider. Du kan også slette eksisterende cookies. Dersom du velger å slette eller ikke akseptere cookies kan du oppleve redusert funksjonalitet på enkelte nettsteder.

 

Kontakt, endring og oppdatering av personvernerklæringen

Eilama AS forplikter seg løpende til å oppfylle kravene i personopplysningsloven.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til vår personvernerklæring eller til hvordan vi bruker personopplysningene dine, kan du kontakte oss på post[@]kh-designs.no.