Salgsvilkår

Generelt 
Disse angitte vilkår regulerer kundens bruk av varer og tjenester levert av selger. Disse vilkårene gjelder for alt salg fra selger så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene i mellom.

Selger:

Firmanavn: Eilama AS
E-post: post[@]kh-designs.no
Organisasjonsnummer: 821 405 092

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

 

Bestilling

Varer kan bestilles hos KH Designs via vår hjemmeside 24 timer i døgnet. Siden alle varene er håndlagde/egenproduserte, vil de aldri være helt like. I stedet vil de være helt unike med en naturlig variasjon fra produkt til produkt.

Betaling

Du betaler din ordre enkelt med kredittkort eller vanlige bank-/debetkort. Betalingsløsningen administreres av våre eksterne samarbeidspartnere Stripe og Vipps.

 

Ordre/handlekurv

Lagerstatus er veiledende.

Selv om varen er i vår nettbutikk tar vi forbehold om at den kan være utsolgt. Er dette tilfelle tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.

 

Egendefinert trykk

Vi vil ikke produsere trykk med rasistisk eller krenkende innhold, og forbeholder oss retten til å velge bort oppdrag av slik karakter.

Med mindre eksakt trykk er tilsendt KH Designs forbeholder vi oss retten til kunstnerisk frihet hva gjelder plassering av ønsket tekst/design.

 

Priser og levering
Prisene er oppgitt i NOK og inkluderer 25% MVA, dersom ikke annet er angitt.

Varer som bestilles hos kh-designs.no sendes med Posten. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Bestilte varer leveres bare i Norge.

 

Fast fraktkostnad på 49,- NOK. Det er gratis frakt ved bestillinger over 2000,- NOK.

 

For uavhentede pakker som sendes i retur (ikke blir hentet ut fra postmottak) blir kunde fakturert for frakt/returfrakt samt service honorar pålydende 500 kr eks.mva.

Selger vil aldri betale returfrakt for kunde, slik at hvis kunde sender oss en pakke i retur vil kostnaden påløpe kunde og ikke selger.

 

Angrefrist
Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp, og du har 14 dagers angrefrist. Se Angrerettlovens § 25. Angrerettskjema finner du her, og må fylles ut og leveres med varene. Returkostnadene bæres av forbrukeren. Det er ikke angrefrist på spesialdesignede varer, og disse kan derfor ikke returneres.

 

Kopirett

Alle bilder og informasjon på www.kh-designs.no er rettighetsbeskyttet og kan ikke brukes uten tillatelse. Ønsker du å benytte noe ber vi deg ta kontakt med oss.